„Саяна“ е марка на българския производител на млечни продукти и вносител на суровини за хранителната промишленост „Милки Груп Био“. Марката е на пазара от 2013 г. и към момента предлага един от най-богатите и разнообразни асортименти млечни продукти.

 

За производството на продуктите с марка „Саяна“ се използват само свежи и чисти суровини: свежо, сурово прясно мляко, подбрани закваски от чисти култури и млечни ферменти, които се доставят в производствената база в гр. Хасково.

 

Млякото, което се използва в производството е от ферми от чисти райони в България, Румъния, Полша, Германия, Франция, Италия. Подбира се мляко само от регистрирани ферми първа категория, сертифицирани по европейските стандарти. Всеки етап от производството, преработката и дистрибуцията на млечните продукти преминава непрекъснат строг контрол и се наблюдава от опитни специалисти и технолози.

 

Продуктите „Саяна“ винаги се доставят в магазините прясно опаковани – истински показател за гарантирано качество. За да ви е винаги вкусно!