„Саяна“ е българска марка на „Милки Груп Био“. Марката е на пазара от 2013 г. и предлага богат асортимент млечни продукти. Производствените процеси на готовите изделия се ръководят от вътрешните правила за управление на качеството и се контролират от Българската Агенция за безопасност на храните. МПП „МИЛКИ ГРУП БИО“ – гр. Хасково е одобрено за производство на млечни продукти със сертификати за качество ISO 9001:2015; ISO 14001:2015, BS OHSAS  18001:2007 и IFS Food, както и сертификат за производство на продукти съответстващи на Български Държавен Стандарт и сертификат за производство на БИО продукти.

За производството на продукти с марка „Саяна“ се използват само свежи и чисти суровини: свежо, сурово прясно мляко, подбрани закваски от чисти култури и млечни ферменти, които се доставят в производствената база в гр. Хасково. Млякото, което се използва в производството е от ферми от чисти райони в България, Румъния, Полша, Германия, Франция, Италия. Подбира се суровина само от регистрирани ферми, първа категория, сертифицирани по европейските стандарти. Всеки етап от производството, преработката и дистрибуцията на млечните продукти Саяна, преминава през непрекъснат и строг контрол, и се наблюдава от опитни специалисти и технолози.

„Милки Груп Био“ ЕАД е регистрирана и разполага и с GLN номер, позволяващ идентификация на фирмата, по цялата верига за доставки, и прилага глобалните стандарти в своите бизнес процеси. Милки Груп Био ЕАД разполага във всички складови съоръжения с дигитализирана система за автоматизирано управление и контрол на складови наличности.  Дистрибуцията на стоките с марка Саяна се осъществява от собствена дистрибуция, посредством собствен автопарк, позволяващ контрол на температурният режим на стоките, както и от външна дистрибуция.

 Продуктите с марка „Саяна“ са търсени и представени във всички национални и редица локални вериги, както и в по-малки търговски обекти.

 На страниците на „Саяна“, във Facebook, Instagram и YouTube можете да се намерите интересни сезонни рецепти, а млечни продукти с марка „Саяна“ може да намерите по регалите на всички обекти.

Да ви е вкусно!